dilluns, 8 de juny del 2020

TASQUES SETMANALS DE 6è (8 al 12 de juny)

Hola a tothom!
Aquesta setmana, del 8 al 12 de juny, serà la darrera de proposta de treball obligatori de 6è del curs, la propera setmana s'utilitzarà per posar-se al dia de possibles tasques pendents i propostes voluntàries de treball. Aquí us deixem la proposta d'aquesta setmana per a l'alumnat de 6è:
  • PRIORITARI: entrar a CANVAS (clicau AQUÍ) i posau-vos al dia en les tasques de Castellà i Naturals que pogueu tenir pendents. Ho revisem a diari...
  • TASQUES OBLIGATÒRIES D'AQUESTA SETMANA per a tot l'alumnat de 6è:
    • Religió
    • Música
    • Anglès: enrecordau-vos de la FINAL TASK (projecte UK) que es troba dins de la tasca proposada la setmana passada i que s'ha d'enviar aquesta setmana per e-mail a na Nuria.
  • TASQUES VOLUNTÀRIES: aquells/es que tingueu acabat tot el que hem comentat abans (prioritari de canvas, obligatori d'aquesta setmana o pendent alguna setmana anterior de qualsevol àrea), podeu fer aquestes tasques voluntàries que us proposem aquí i que serveixen de repàs de continguts que hem vist al llarg del curs. La proposta d'aquesta setmana és de Naturals i Català; la propera setmana serà de Matemàtiques i Castellà.
Al·lots i al·lotes de 6è! Ara que ja estem pràcticament al final de tot, us demanen un darrer esforç pel qual us enviem tot l'ÀNIM que pogueu necessitar. Ja sabeu que ens teniu a la vostra disposició als nostres e-mails pel que necessiteu. Ricardo (6è A): rlopez@ceipsablancadona.com, Albert (6è B): albertroyes@ceipsablancadona.com, Raquel (Suport): raquel@ceipsablancadona.com, Mateu (EF): mateu@ceipsablancadona.com, Sergio (Religió): sreviriego@ceipsablancadona.com, Rosa Marco (Música): rosamarco@ceipsablancadona.com i Nuria (Anglès): nuria@ceipsablancadona.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada