dilluns, 11 de maig del 2020

TASQUES SETMANALS DE 6è (11 al 15 de maig)

Hola a tothom!
Aquesta setmana, de l'11 al 15 de maig, la proposta de treball és la següent:
1. AIXÒ ÉS PRIORITARI: tots aquells/es que tenen tasques pendents al CANVAS, s'han de posar al dia amb aquest ordre de prioritat: primer les de Castellà, després les de Naturals, a continuació les de Plàstica i finalment les de Valors. S'ha d'aprofitar al màxim aquesta setmana per avançar en aquesta plataforma. Us anirem contactant individualment des d'avui per comentar el que teniu pendent i allò que aneu fent durant la setmana.

2. D'altra banda, la tasca d'EF d'aquesta setmana és AQUESTA. Recordau que les tasques de Plàstica, Música, Religió i Valors que es van proposar la setmana passada tenien de termini fins al divendres 15. Aquí us deixem l'accés a cadascuna d'elles: Plàstica (a canvas), Religió, Valors i Música (activitat i instruccions). La tasca de Música s'ha d'enviar per e-mail a rosamarco@ceipsablancadona.com

3. Per a aquells/es que esteu al dia amb totes les tasques proposades a totes les setmanes o que aneu posant-vos al dia al llarg d'aquesta setmana, us hem preparat uns enllaços per poder practicar de manera interactiva continguts treballats a classe durant el curs: Matemàtiques: 1, 2, 3, 4 i 5; Llengua Castellana: 1, 2, 3, 4 i 5 ; Llengua Catalana: 1, 2, 3 i 4.
Com cada setmana, l'equip docent de 6è us agraïm l'esforç que estau fent a casa, us enviem molt d'ànim i us tornem a recordar que estem a la vostra disposició per a qualsevol cosa que necessiteu en els nostres correus electrònics: Ricardo 6è A (rlopez@ceipsablancadona.com), Albert 6è B (albertroyes@ceipsablancadona.com) i Raquel (raquel@ceipsablancadona.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada