dilluns, 15 de juny del 2020

TASQUES SETMANALS DE 6è (15 al 19 de juny)

Hola a tothom!
Aquesta setmana, del 15 al 19 de juny, és la darrera de classe lectiva. La proposta de treball serà voluntària per tots aquells i aquelles que hagin presentat la totalitat de les tasques que hem anat proposant des del 16 de març fins al 12 de juny. Aquest divendres 19 de juny us farem arribar per e-mail la vostra orla de graduació de Primària i publicarem, tant al bloc de 6è com a la web de l'escola, el vídeo de graduació.
  • Tasques obligatòries (PRIORITARI):
    • Entrar a CANVAS (clicau AQUÍ) i posau-vos al dia en les tasques de Llengua Castellana que tingueu pendents. Avui contactarem amb vosaltres individualment per informar-vos, per e-mail o telefònicament.
    • El professorat d'especialitats (Música, EF, Anglès i Religió) us enviarà per e-mail, entre avui i demà, els enllaços a les activitats que teniu pendents en les seves àrees.
  • Tasques voluntàries: recordant que la prioritat és acabar aquelles tasques que es puguin tenir pendents, per a aquells/es que ja teniu totes les tasques acabades, aquesta setmana us feim aquesta proposta amb 8 activitats de Castellà i 4 de Matemàtiques per repassar continguts que hem vist al llarg del curs.
      • Llengua Castellana: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8.
      • Matemàtiques: 1, 2, 3 i 4.
JA HEM ARRIBAT AL FINAL!!! Han estat més de 3 mesos d'intens treball i coordinació telemàtica. Per això, tot l'equip docent de 6è volem donar-vos les GRÀCIES, tant a vosaltres com a les vostres famílies, per la tasca que heu portat a terme durant aquest període tan extraordinari que ens ha tocat viure. Una setmana més, estem a la vostra disposició en els nostres correus electrònics per allò que pogueu necessitar de les tasques pendents, de la proposta voluntària d'aquesta setmana o de qualsevol altre cosa on poguem ser d'ajuda. Ricardo: rlopez@ceipsablancadona.com, Albert: albertroyes@ceipsablancadona.com, Raquel (Suport): raquel@ceipsablancadona.com, Mateu (EF): mateu@ceipsablancadona.com, Sergio (Religió): sreviriego@ceipsablancadona.com, Rosa Marco (Música): rosamarco@ceipsablancadona.com i Nuria (Anglès): nuria@ceipsablancadona.com. MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada