dilluns, 1 de juny del 2020

TASQUES SETMANALS DE 6è (1 al 5 de juny)

Hola a tothom!
Aquesta setmana, de l'1 al 5 de juny, la proposta de treball per a l'alumnat de 6è és la següent:
  • PLÀSTICA: l'activitat d'aquesta setmana serà gravar-vos un vídeo d'un màxim de 15 segons (no pot excedir aquest temps) que ens fareu arribar i on contestareu a una pregunta que us farem arribar telefònicament, i de manera individual, avui dilluns. Aquest vídeo que enviareu formarà part de l'activitat de graduació que estem elaborant, conjuntament amb l'ORLA DE FINAL DE PRIMÀRIA. La data límit per fer-nos arribar el vídeo és el 5 de juny.
Ara que ja falta molt poquet per acabar el curs, us demanem un darrer esforç enviant-vos tot l'ànim que pogueu necessitar i agraint-vos allò que estau fent. Ja sabeu ens teniu a la vostra disposició per qualsevol consulta als nostres correus electrònics: Ricardo (rlopez@ceipsablancadona.com), Albert (albertroyes@ceipsablancadona.com) i Raquel (raquel@ceipsablancadona.com).
També us volem recordar no us oblideu d'aquelles tasques que teniu encara pendents de setmanes anteriors i de les que us continuarem informant individualment des d'avui via e-mail i telefònicament. Moltes gràcies i MOLT D'ÀNIM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada