dilluns, 6 d’abril del 2020

TASQUES SETMANALS DE 6è (6 al 19 d'abril)

Hola a tothom!
Aquí teniu, una setmana més, les tasques que us proposem per fer de les diferents àrees. En aquest cas, tractant-se d'una setmana curta fins a l'inici de les vacances de Setmana Santa aquest dijous, el termini que tindreu per presentar-les online s'allargarà des d'avui 6 d'abril fins al diumenge 19 d'abril. També us volem informar que tots aquells/es que encara tenguin alguna tasca pendent online de les 2 setmanes anteriors, també teniu fins al 19 d'abril per enviar-les. Des d'avui us anirem informant individualment en relació a això. D'altra banda, l'equip docent de 6è us volem donar les gràcies per la tasca que estau fent a ca vostra i us volem enviar molt d'ànim una setmana més. Com sempre, estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte en els nostres correus electrònics.
Tutor 6è A - Ricardo López: rlopez@ceipsablancadona.com 
Tutor 6è B - Albert Royes: albertroyes@ceipsablancadona.com   
Mestra d'Anglès - Nuria García: nuria@ceipsablancadona.com 
Mestra de Suport - Raquel Segura: raquel@ceipsablancadona.com 

MATEMÀTIQUES:
Aquesta setmana, haureu de fer una fitxa amb 10 problemes. Quan l'hagueu fet, podreu tenir la correcció de la tasca. Pareu molta atenció en fer-la perquè només enregistrarem la primera que envieu.
CATALÀ:
Aquesta setmana, haureu de fer una comprensió lectora. Us deixem AQUÍ un enllaç al traductor de google per si necessitau revisar vocabulari. En acabar l'activitat podreu tenir la correcció de les preguntes. Pareu molta atenció en fer-la perquè només enregistrarem la primera que envieu.
CIÈNCIES SOCIALS:
Aquesta setmana, haureu de fer un qüestionari de repàs de tasques fetes les setmanes anteriors. Podeu ajudar-vos d'aquest enllaç de suport per fer-lo (AQUÍ). L'enllaç de suport requereix flash player. En acabar el qüestionari, tindreu la correcció. Parau molta atenció en fer-lo perquè només enregistrarem el primer que envieu.
ANGLÈS:
Aquesta setmana, haureu de fer unes activitats de comprensió lectora amb 3 textos en anglès. Us deixem AQUÍ un accés al traductor de google per si el necessiteu. En acabar l'activitat tindreu la correcció. Només enregistrarem la primera que envieu.
CASTELLÀ
Aquesta setmana haureu de fer uns exercicis que ens serviran per recordar l'ús de la B i la V en castellà. Com sempre, podreu trobar la tasca a la plataforma CANVAS.

CIÈNCIES NATURALS
Totes les feines programades per aquesta setmana estan a la plataforma CANVAS.

VALORS:
La tasca encomanada servirà per identificar quines emocions esteu sentint durant aquest temps de confinament. Les instrucciones podreu trobar-les a la plataforma CANVAS.
PLÀSTICA:
Durant aquest període haureu de fer una manualitat molt entretinguda i profitosa; fer un esquelet! Les instrucciones podreu trobar-les a la plataforma CANVAS.

MÚSICA:
Per aquestos dies, na Rosa Marco us proposa repassar online les notes al pentagrama del re’-do. A partir de després de Setmana Santa, les tasques de música es faran també a través de formularis de Google que li arribaran directament a ella.
EDUCACIÓ FÍSICA i RELIGIÓ:
Les tasques d'Educació Física i Religió per aquestos dies abans de Setmana Santa són les mateixes que vam posar la setmana passada. Si encara no les teniu fetes, clicau en aquestos enllaços: EF, Religió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada