dilluns, 30 de març del 2020

TASQUES ALUMNAT DE 6è (30 de març al 3 d'abril)

Hola a tothom!
Aquí teniu, una setmana més, les tasques estructurades per àrees que us proposem per aquesta setmana del 30 de març al 3 d'abril. Tot l'equip docent de 6è us enviem molt d'ànim i estem segurs/es que ho fareu tot molt bé. Recordeu que el termini per enviar-les s'allarga fins al divendres 3 d'abril a les 19 hores. Com sempre, estem a la vostra disposició per aclarir-vos qualsevol dubte en els nostres correus electrònics.
Tutor 6è A - Ricardo López: rlopez@ceipsablancadona.com 
Tutor 6è B - Albert Royes: albertroyes@ceipsablancadona.com   
Mestra d'Anglès - Nuria García: nuria@ceipsablancadona.com 
Mestra de Suport - Raquel Segura: raquel@ceipsablancadona.com 

MATEMÀTIQUES:
Aquesta setmana, amb formulari de google, haureu de fer una fitxa amb 15 problemes.
CIÈNCIES SOCIALS:
Aquesta setmana, també amb formulari de google, haureu de fer una fitxa de repàs de províncies d'Espanya que vam treballar al principi d'aquesta segona avaluació. Podeu ajudar-vos d'aquest enllaç de suport (AQUÍ) que hem utilitzat al llarg del curs (l'enllaç de suport requereix flash player).
CATALÀ:
Aquesta setmana, també amb formulari de google, haureu de fer una comprensió lectora que combina alguns exercicis de repàs de gramàtica (reconeixement de substantius i adjectius). Us deixem AQUÍ un enllaç al traductor de google per si necessitau revisar vocabulari.
Recordau també d'enviar al llarg d'aquesta setmana, per e-mail, la foto de la poesia de la que us vaig informar durant la setmana passada en relació al DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA. Gràcies.
ANGLÈS:
Aquesta setmana, també amb formulari de google, haureu de fer unes activitats de repàs de... possessive pronouns and infinitive of purpose.
RELIGIÓ:
La tasca d'aquesta setmana, també amb formulari de google, consisteix en visionar un vídeo i fer un resum d'unes 100 paraules aproximadament.
EDUCACIÓ FÍSICA:
Per als propers 10 dies, en Mateu us proposa dues sessions que teniu a l'enllaç que us deixo. Pareu molta atenció a tota la informació se vos dóna perquè, al final, haureu de completar un formulari que li haureu d'enviar. ÀNIM!
PLÀSTICA:
Totes les feines programades per aquesta setmana estan a la plataforma CANVAS.

VALORS:
Totes les feines programades per aquesta setmana estan a la plataforma CANVAS.

CASTELLÀ
Totes les feines programades per aquesta setmana estan a la plataforma CANVAS.

CIÈNCIES NATURALS
Totes les feines programades per aquesta setmana estan a la plataforma CANVAS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada