diumenge, 27 de maig del 2012

GRAN ÈXIT de la festa de convivència 2012 al CEIP Sa Blanca Dona

El passat dissabte 26 de maig més de 500 persones van poder gaudir de la festa de convivència pro-viatge d'estudis que va tenir lloc a la nostra escola. Els assistents gaudiren des de les 19 hores dels diferents tallers d'activitats que els alumnes de 6è havien preparat per a l'ocasió: esportiu, maquillatge, lletres xineses i àrabs, collars de pasta, tatoos, clauers i punts de llibre.
A partir de les 20.30 va tenir lloc la torrada preparada per a la festa, conjuntament amb la venda de dolços, beguda, fruita i demés. La intensa jornada es va allargar fins ben passada la mitja nit, acompanyada en tot moment de bona música i molta alegria.

Tots els participants del viatge d'estudis de 6è volem donar les gràcies a totes les persones que van fer possible la celebració d'aquesta jornada de convivència que ens ha reportat una bona quantitat de diners per al nostre viatge. MOLT ESPECIALMENT aquest agraïment a tots els pares dels alumnes que van fer una feina IMPRESSIONANT durant tot el cap de setmana, als alumnes de 6è, als membres del claustre de professors de l'escola que d'una manera o una altra han ajudat, a totes les entitats colaboradores (l'Ajuntament d'Eivissa, Pepsi, San Miguel, Gatzara, Aves Chico, Bar Vara de Rey, Cana Negreta Pitiusa, ...) i en general a tots els assistents del dissabte que van demostrar que la Comunitat Educativa del CEIP Sa Blanca Dona està molt viva.

Aquí teniu algunes fotos de tot el procés viscut durant el cap de setmana. Anirem posant més.

PREPARATIUS EL DISSABTE DE MATÍ:




















INICI DELS TALLERS A LA TARDA:






PREPARATIUS DE LA TORRADA A LA TARDA:









































SESSIÓ NOCTURNA:

 


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada